Gelukkig nieuwjaar 2021
19793
post-template-default,single,single-post,postid-19793,single-format-standard,bridge-core-3.1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Gelukkig nieuwjaar 2021

Gezondheid, geduld, tevredenheid, geluk, succes, plezier, dat alles wens ik jullie voor het nieuwe jaar 2021.

Hebben jullie ook zo veel filmpjes toegestuurd gekregen, waarin het virus en de inentingen een rol spelen (zie het plaatje)?  Ik ben altijd erg onder de indruk van de creativiteit van de mensen om zoiets te maken. Van mijn zus, die heel landelijk in Zeeland woont, kreeg ik ook een filmpje toegestuurd en dat vond ik zo speciaal dat ik het hier graag opneem.

We starten nu hoopvol in het nieuwe jaar en we maken er samen het beste van!