Uitslag Eurovisie songfestival 2021
19870
post-template-default,single,single-post,postid-19870,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Uitslag Eurovisie songfestival 2021

Op zaterdag 22 mei 2021 vond in Ahoy in Rotterdam de finale van het Eurovisie Songfestival plaats. Ik heb bijna alle inzendingen gekeken en ben verrast door de uitslag. Italië was niet mijn favoriet, ik was meer voor Frankrijk, dat me aan de bijdrages van vroeger herinnerde.

In mijn vorige post schreef ik dat ik het liedje „I don’t feel hate“ van Jendrik wel leuk vond, maar met de hele show eromheen vond ik het minder. Vooral die hand vond ik vreselijk en als ik de commentaren op social media mag geloven, was ik niet de enige. Dat ik niet erg enthousiast over de Nederlandse bijdrage was, had ik al geschreven. Gelukkig werden we geen laatste….

Op de uitslag heb ik dan niet meer gewacht, vanmorgen heb ik pas gehoord, dat Nederland op de 23e plaats geëindigd is en Duitsland op de 25e plaats. In 2022 is het Eurovisie Songfestival dan in Italië.

 

Uitslag Eurovisie Songfestival 2021

 

 

 

 

Teile diesen Beitrag in deinem Netzwerk