lekker lezen II
20320
post-template-default,single,single-post,postid-20320,single-format-standard,bridge-core-3.1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

lekker lezen II

In mijn vorige berichtje vroeg ik je naar je favoriete boekhandel in Nederland en naar wat je aan het lezen bent. Ik kreeg antwoord van Karla:

Hallo Annette,

Dit jaar ga ik weer op vakantie naar Noordwijk en dan is een bezoek aan de boekhandel van der Meer een must. Het is niet alleen een prachtige boekenwinkel, maar ook een cultureel café met kunst en muziek. Ik moet daar echt een halve dag inplannen, want ik vind het daar geweldig. Er is veel te zien en te lezen. Maar dankzij het geweldige café is dat geen probleem.
Lezen in het halfdonker gaat voor mij nu gemakkelijker met een e-book, dus ik reis er vaak mee. Ik ben op het moment „Daar waar de rivierkreeften zingen“ van Delia Owens aan het lezen. Het lijkt me zo spannend dat ik het zeker nog 2x ga lezen.
Als ik een boek lees, neem ik zeker een boekenlegger. Ik zou het niet durven om een ezelsoor in een boek te maken.

Groetjes,
Karla

 

Misschien is dit ook een tip voor jou!

En als jij mij ook wilt laten weten wat je favoriete boekhandel is, of je liever een papieren boek of op de e-reader leest, en of je een boekenlegger gebruikt of ezelsoren maakt, dan kun je me schrijven onder willkommen@vanderleeuw.de

Ik wens iedereen veel leesplezier!

Groetjes,
Annette