Tips voor vakantie in Nederland
20100
post-template-default,single,single-post,postid-20100,single-format-standard,bridge-core-3.1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Tips voor vakantie in Nederland

Vakantie houden in Nederland doe ik meestal niet, maar ik ben er graag voor een weekendje. Meestal in verbinding met verjaardagen in de familie. Zo ook het afgelopen weekend. Ik heb gelogeerd bij mijn zus in St. Philipsland en deze regio ken ik nog niet zo goed, dus heb ik een beetje de toerist uitgehangen. Ik heb prachtige velden met klaprozen gezien en was bij een kleine, maar heel gezellige landschapsfair.

Zondagavond waren we eten in het Huys van Roosevelt in Oud-Vossemeer. Dit restaurant heeft een link met een beroemde Amerikaanse familie. Hier ligt de oorsprong van Theodore en Franklin Delano Roosevelt, de twee Amerikaanse oud-presidenten én van de vrouw van Franklin, first lady Eleanor Roosevelt. Het is een stijlvol pand en in de inrichting kom je dingen tegen die naar deze bijzondere geschiedenis verwijzen. Je vindt er Zeeuwse gerechten met een knipoog naar Amerika.

Heb je ook een aanbeveling voor een hotel, restaurant, attractie etc., laat het me weten. Ik zet het graag op mijn website. Stuur je reactie aan willkommen@vanderleeuw.de en alvast bedankt.